CR48 ÀNCORA – S/T – 7”

publicado en: Discography | 0

CR48 ÀNCORA – S/T – 7”
5€


Haz clic aquí para mostrar contenido de bandcamp.com

CAT
Ja és aquí el 7″ d’Àncora, que després d’una demo en caset, presenten dos temes nous de punk-rock cantat en català. Banda formada el 2014, per veterans de l’escena que han tocat a The Defense, Dirty Sánchez o Eight Ounces entre d’altres, i establerts en el “autèntic Vallès”.

Aquest 7″ serà editat per Cruzade Records, Punk Machine Records i x812x.

CAST
Ya está aquí el 7” de Àncora, que después de una demo en casete, presentan dos temas nuevos de punk-rock cantado en catalán. Banda formada en 2014, por veteranos de la escena que han tocado en The Defense, Dirty Sánchez o Eight Ounces entre otras, y afincados en el “autèntic Vallès”.

Este 7″ será editado por Cruzade Records, Punk Machine Records y x812x.

ENG
Is here the Àncora’s 7”, that after a demo in cassette, present two new songs of punk-rock sung in Catalan. Àncora is a band formed in 2014 for members of The Defense, Dirty Sanchez and Eight Ounces, and they are from the “autèntic Vallès” (near Barcelona).

7″ be edited by Cruzade Records, Punk Machine Records and x812x.

Tracklist

1. Mai canviem
2. Paral.lelisme cíclic