CR54 ÀNCORA / PAÜRA Split 7”

publicado en: Discography | 0

CR54 ÀNCORA / PAÜRA Split 7”
5€


Haz clic aquí para mostrar contenido de bandcamp.com

CAT
Compartit entre Àncora i Paüra amb dues cançons de punk rock en català per banda grabats amb Claudi Arimany al Turonet estudis.

Àncora es va formar al 2014 amb membres de The Defense, Dirty Sánchez o Eight Ounces, ens presenten dos temes nous després d’una demo en casset i un EP. Punk rock influenciat per Face to Face i Bad Religion.
I a l’altra cara dos temes que son uns autentics himnes que voldras cantar sense parar. Paüra es una banda de Barcelona formada al 2017 de punk rock melòdic cantat en català amb lletres compromeses.

CAST
Compartido entre Àncora y Paüra con dos canciones de punk rock en catalán por banda grabados con Claudi Arimany al Turonet estudios.

Àncora se formó en 2014 con miembros de The Defense, Dirty Sánchez o Eight Ounces, nos presentan dos temas nuevos tras una demo en casete y un EP. Punk rock influenciado por Face to Face y Bad Religion.

Y en la otra cara dos temas que son unos auténticos himnos que querrás cantar sin parar. Paüra es una banda de Barcelona formada en 2017 de punk rock melódico cantado en catalán con letras comprometidas.

ENG
Shared between Àncora and Paüra with two songs of punk rock in Catalan for each band recorded with Claudi Arimany at the Turonet studios.

Àncora was formed in 2014 with members of The Defense, Dirty Sánchez or Eight Ounces, we present two new issues after a demo on cassette and EP. Punk rock influenced by Face to Face and Bad Religion. And on the other side are two songs that are true hymn. Paüra is a Barcelona band formed in 2017, they play melodic punk rock sung in Catalan with committed lyrics.

Tracklist

Àncora
1. I ara què?
2. Divendres

Paüra
1. El mostre errant
2. Endavant