CR69 ÓSSERP – Els Nous Cants De La Sibil·la – LP

publicado en: Discography | 0

CR69 ÓSSERP – Els Nous Cants De La Sibil·la – LP


Haz clic aquí para mostrar contenido de bandcamp.com

CAT
Òsserp estan de tornada amb Els Nous Cants De La Sibil•la, el seu tercer àlbum. Els catalans parteixen del death grind per parir un altre monstre difícil d’etiquetar i amb entitat pròpia, que també et pot esgarrar amb retalls de death americà dels 90 o harmonies i atmosferes més pròpies del black.

Segons ells mateixos, “Embolicat en la mitologia habitual de la banda, el disc tracta sobre la insignificància de l’home a l’univers i de com aquest lluita per mantenir-se etern, presentant l’Òsserp com la reencarnació de la Sibil·la, personatge de la mitologia mediterrània que anuncia el final del món”.

Els Nous Cants De La Sibil•la és una altra bestialitat d’àlbum que t’aixafa sense pietat. Coedició entre: Eternal Juggernaut, Kremon, Catábasis, Hecatombe, Lost Records, Brutal Arratia y Cruzade Records

CAST
Ósserp están de vuelta con Els Nous Cants De La Sibil•la, su tercer álbum. Los catalanes parten del death grind para parir otro monstruo difícil de etiquetar y con entidad propia, que también puede desgarrarte con retazos de death americano de los 90 o armonías y atmósferas más propias del black.

Según cuentan ellos mismos, “Envuelto en la mitología habitual de la banda, el disco trata sobre la insignificancia del hombre en el universo y de cómo éste lucha para mantenerse eterno, presentando al Ósserp como la reencarnación de la Sibila, personaje de la mitología mediterránea que anuncia el final del mundo”.

Els Nous Cants De La Sibil•la es otra bestialidad de álbum que te aplasta sin piedad.

Co-edición entre: Eternal Juggernaut, Kremon, Catábasis, Hecatombe, Lost Records, Brutal Arratia y Cruzade Records

ENG
The new Ósserp “Els Nous Cants De La Sibil•la”  album is now available. Limited edition to 300 copies in red and black splatter.

Tracklist

1. Cavalcant L’Ossa Menor
2. Tot Crema
3. L’Engany
4. El Pes Del Buit
5. L’Abraçada Del Destí
6. L’Home En El Laberint
7. La Rèmora
8. El Rival Més Fort
9. Lluna Negra